יום רביעי, 19 דצמבר 2018

לביבות טרי קולור-שף מוטי אזולאי

 

 

החומרים להכנת 6/10 מנות

500 גרם גזר

400 גרם ברוקלי סנפרוסט או בצל ירוק

4 תפוחי אדמה או בטטה

100 גרם מחמאה

10 ביצים

5 כפות קמח

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

מעט שמן לטיגון

מלח , פלפל

קורט אגוז מוסקט טחון

 

אופן הכנה

 

  1. לשטוף ולגרד את הגזר במגרדת.
  2. לקלף, לשטוף ולגרד את התפוח אדמה במגרדת.
  3. לקצוץ את הברוקולי בסכין
  4. לערבב את כול החומרים בקערה להוסיף את התבלינים
  5. להכניס למקרר ל20 דקות על מנת שהירקות יתרככו
  6. לחמם מחבת שטוח עם שמן עד לחום בינוני
  7. להוציא את התערובת מהמקרר ובעזרת כף להתחיל לטגן. אחרי שמזהיב ניתן להפוך
  8. מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה או לצד רוטב טריאקי  עם שומשום
הדפס
תגובות פייסבוק

תגובות