יום שלישי, 23 אפריל 2019

מתכון לפיצה כשרה לפסח

פיצה לפסח (תבנית אחת)

חומרים:

0.5– ליטר חלב

3 – ביצים

400 גרם-  קמח מצה

180 גרם – קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

אופן הכנה:

1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

חג שמח וכשר

מאיר רוזנברג

שף מלון רימונים גלי כנרת

הדפס
תגובות פייסבוק

תגובות