יום שישי, 23 אוגוסט 2019

מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות

 

 

המותג ברילה מציע מתכון שייקח אתכם היישר לאיטליה. מאפה קנלוני עומד במילוי גבינות ורוטב עגבניות- זה כל מה שהיינו צריכים לחורף הזה.

מצרכים לתבנית עגולה, מתפרקת, בגודל 20 ס"מ או רינג:

2-3 חבילות קנלוני ברילה
2 חבילות (500 גרם) גבינת ריקוטה
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
3 שיני שום, כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק
1 ביצה
3 כפות קמח
מלח ופלפל שחור
1 ו-1/2 צנצנות רוטב עגבניות ובזיליקום ברילה
1/3 כוס גבינת פרמזן, מגורדת דק (בנוסף)

להגשה:
עלי בזיליקום

אופן הכנה:

– בקערה גדולה מערבבים ריקוטה, בולגרית, שום כתוש, גבינת פרמזן, ביצה, קמח, מלח ופלפל.
– מעבירים לשקית זילוף (או בעזרת כפית) וממלאים את צינורות הקנלוני.
– שמים בתחתית תבנית עגולה 1/2 צנצנת רוטב עגבניות ומסדרים את הקנלוני בעמידה כמה שיותר צפוף וצמוד לדפנות התבנית.
– שופכים מעל את יתרת הרוטב (צנצנת) ומפזרים גבינת פרמזן מגורדת.
– מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.
– מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה.
– מאפשרים לפשטידת הקנלוני להתקרר מעט ולהתייצב לפני שחותכים.

בתאבון!

 

הדפס
תגובות פייסבוק

תגובות