יום רביעי, 06 אוגוסט 2025

מתנ"ס גבעת שמואל

03-5323258
גילאים: 3.5 עד 8

מתנ"ס גבעת שמואל יוצא לדרך עם תכנית מנויים חדשה להצגות ילדים בגילאי 3.5-8 המנוי כולל חמש הצגות איכותיות המאושרות ומומלצות על ידי משרד החינוך, "סל תרבות ארצי".

מנוי לחמש הצגות איכותיות 245 ₪. (הורה מלווה למנוי – פטור מתשלום)מחיר כרטיס רגיל – 55 ₪. מחיר להורה מלווה 15 ₪.

לצפייה בהצגות החודש הקרוב

הצגות לילדים בגילאי 3.5-8

28.12.10- "כשהכריש פגש את הדג"

בים התיכונציק החוקים הם מאוד בורורים. הדגים והכרישים הם אוייבים וכך זה נמשך כבר שנים. אולם, כאשר נרקמת חברות בין דגיג שנון וכריש סקרן. לדגיג צץ רעיון מקורי כיצד לשכנע את "הגדולים" שידידות אמיתית
חשובה מדעות קדומות.
הכריש והדג יוצאים להרפתקאה מופלאה בדרך לחברות אמיצה-
כנגד כל הסיכויים.האם דג קטן יצליח לשנות את חוקי אוקיינוס שלם?

ההצגה חווייתית, מרגשת ומלאת הומר מלווה בשירים וביצורים קסומים .

1.2.11- "ספר לי סיפור"
ביער קסום בו גרים תולי התולעת, שופי-שוף הינשוף ולף העטלף, מצפים להגעתו של הספר החדש. כשזה אינו מגיע נשלח רונן למסע בארץ הסיפורים במשימה חשובה: עליו לעזור לשלושה גיבורים מהסיפורים ורק אז ינחת הספר חדש.
במסעו הוא פוגש את "כיפה אדומה", "הברווזון המכוער", "הנסיכה על העדשה" ועוד.

הצגה מוזיקלית מרהיבה בליווי תלבושות מקסימות, תפאורה מרהיבה, שירים וריקודים.

8.3.11- "בגדי המלך החדשים"
האגדה המוכרת והאהובה לובשת צורה חדשה ומסופרת לילדים ע"י הילד תום שצעק "המלךהוא עירום". היו היה מלך שאהב גדים. יום אחד מגיעים לחצר המלך שני חייטים נוכלים שמציעים בגד שרק חכמים יוכלו לראות את אופיו ואילו טיפשים לא יוכלו לראותו.
המלך הנרגש מזמין את הנוכלים לארמונו. בתהלוכה חגיגית לעיני כל, מציג המלך את בגדיו החדשים לראווה. הילד תום נחוש להוציא את האמת לאור.

להקת שחקנים צעירה ומלהיבה מגישה את הטקסט של אפרים סיון בשפתו המחורזת והעשירה.

12.4.11- "וגר זאב עם כבש"
הצגה מרגשת על חברות, קבלת האחר, היכולת להשתנות ולהבחי בין רע לטוב, כל זאת באמצעות סיפורם של זאביק הזאב וטליה הכבשה.
המחזה מפגיש בין זאביק, זאב מקסים,לבין טליה כבשונת פקחית וזאת חרף התנגדותה העזה של הסביבה.
האמנם יגור זאב עם כבש ?

הצגה מוזיקלית משעשעת ומרגשת.
זכתה בפרס ההצגה הטובה ביותר בפסטיבל חיפה.

24.5.11- "הדייג ודג הזהב"
עיבוד חדש מוסילי ותיאטרלי לאגדה הנודעת המספרת את סיפורם
של זוג דייגים עניים, השמחים בחלקם עד אשר דג הדייג את דג הזהב המבטיח למלא כל משאלה תמורת שיחרורו הבעל והאישה מבקשיםעושר, פאר ונכסים רבים, לא מסתפקים בכך ודורשים מדג הזהב להיות למשרתם האישי ולבסוך מאבדים את כל אשר קיבלו וחוזרים להיות עניים כפי שהיו.
רק אז למדו השניים כי יש להסתפק במועט ולשמוח בחלקם.השניים מתנחמים באהבתם זה לזו ובזיכרונות בהם היו רגעים בודדים של עושר.

הצגה מוזיקלית מרגשת

הדפס
תגובות פייסבוק

תגובות